FASCINATION ABOUT اسپند دود کردن

Fascination About اسپند دود کردن

Fascination About اسپند دود کردن

Blog Article

اسپند علاوه بر تأثیراتی مثبتی که بر پوست و مو می‌گذارد، می‌تواند بر سلامت عمومی بدن هم تأثیرگذار باشد.

اگر از دردهای عضلانی رنج می‌برید اسپند می‌تواند به کاهش درد شما کمک کند. این گیاه به شکل معجزه‌آسایی دردهای عضلانی، دردهای قاعدگی و اضطراب را کاهش می‌دهد.

کودکان زیر دو سال، افرادی دارای حساسیت به اسپند و همچنین افراد مبتلا به بیماری‌های خاص کلیوی، قلبی و عروقی و کبدی بهتر است از مصرف این گیاه خودداری کنند.

اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، می‌تواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ می‌شود.

– اسپند مدر و ضد عفونی کننده مجاری ادراری است و به درمان بیماری ادراری کمک می کند.

افراد مبتلا به بیماری‌های هورمونی با استفاده از این گیاه می‌توانند سریع‌تر به درمان دست یابند.

دود کردن زیاد اسپند برای افراد دچار آلرژی و بیماران مبتلابه آسم مضر است و باعث سردرد، تهوع و تشدید علائم بیماری می‌شود، همچنین دود اسپند در صورت استفاده مکرر حتی در افرادی که زمینه ژنتیکی آسم ندارند نیز می‌تواند موجب حساس شدن ریه‌ها و بروز علائم آسم شود.  

پس اگر چند شبی را در محیط طبیعی مثل جنگل یا مکان‌هایی که به تمیز بودن آن‌ها شک دارید گذراندید، از عصار‌ه‌ی این گیاه غافل نشوید.

خوشبختانه یکی از مهم‌ترین فواید اسپند که آن را به یک گیاه مشهور در طب سنتی تبدیل کرده است همین قابلیت تنظیم هورمون‌ها است.

دود کردن اسپند در محیط‌های آلوده یک راهکار موثر برای کاهش عوامل باکتریایی و ویروسی در محیط محسوب می‌شود.

جالب خواهد بود: بدون دارو، فشار خون را کنترل و کاهش دهیم؟

ضد عفونی کننده و پاکسازی هوا: کندر نیز خاصیت ضد عفونی کننده دارد و می‌تواند هوا را از آلودگی‌ها و میکروب‌ها پاک کند.

اختلالات هورمونی مهم‌ترین دلایل ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها است. افرادی که سطح هورمون‌هایشان تنظیم شده نیست معمولا عوارضی، چون افزایش و کاهش وزن، تغییر رنگ پوست، اختلالات جنسی و قاعدگی، رشد مو‌های زائد و ... را تجربه خواهند click here کرد.

میزان مناسب استفاده از گیاه به صورت تنتور، ۲ تا ۴ ميلی ليتر به نسبت ۱ بر ۱۰ گياه در محلول هيدروالکلی است.

Report this page